Maatwerk zakken

Dutch Pack biedt een breed assortiment aan op maat gemaakte, voorgevormde (sta-) zakken. Wij bieden de meest voorkomende zaktypen zoals vlakke zakken, sta-zakken, doypacks, quadroseal zakken en box-pouches met alle beschikbare opties zoals, vele soorten spouts, vele typen zippers, laserscore, een gestanst handvat en afwijkend gevormde zakken zoals koffie- en magnetron-stoom-ventielen.

Uitstekende presentatie van uw product

Voorgevormde maatwerk stazakken hebben het aangezicht van de consumentenverpakking voor producten zoals koffie, vruchtensap, noten en soep, alsmede tal van industriële toepassingen compleet veranderd. Ze zijn de toekomst van verpakking en hebben vele voordelen. Stand-up pouches zijn efficiënt, handig, trendy, opvallend en zijn geschikt voor talrijke toepassingen. Stand-up pouches geven u meer mogelijkheden om uw product te presenteren en trekken de aandacht van de consument.

Bij Dutch Pack nemen wij de tijd om uw specifieke proces-overwegingen te begrijpen. Of uw motivatie ligt in uitstraling, milieu, toepassingsmogelijkheden, materiaalgebruik of een combinatie daarvan. Zo kunnen wij u de meest rendabele verpakkingsoplossing bieden. We hebben een ervaren team voor u klaar staan om u te helpen bij het selecteren van de beste folie  structuur voor uw specifieke toepassing. Door deze combinatie van ervaring en service bespaart u zowel tijd als geld.

Onze oplossingen voor verpakking

Dutch Pack International B.V

Maliesingel 46
3581 BM Utrecht (The Netherlands)
T +31 (0)30 - 251 88 80
F +31 (0)30 - 251 65 26
E info@dutchpack.eu