Folie van rol

Dutch Pack adviseert u bij de complexe keuze uit bedrukte maatwerk folie van rol die kan bestaan uit één laag kunststof materiaal of uit meerdere lagen bedrukbare-, barrière- en sealbare kunststof materialen. Al deze materialen kunnen nodig zijn voor het beschermen, transporteren en presenteren van uw food of non-food product. En natuurlijk verzorgt Dutch Pack de levering van de voor uw productie benodigde rollen folie.

Zoekt u bedrukte maatwerkfolie voor het optimaal verpakken van uw product? Dutch Pack biedt u een volledige keuze uit alle beschikbare soorten folie, waaronder PET, PE en OPP kunststof materialen.

In flexibele verpakkingen worden verschillende materiaalsoorten vanwege hun verschillende fysisch-mechanische eigenschappen vaak gecombineerd tot één verpakkingsfolie. Door die combinatie kan uw product volledig beschermd worden, is uw verpakking optimaal bedrukt, heeft uw verpakking de beste barrières en is uw verpakking goed te vullen en te sealen op uw verpakkingslijn.

Afhankelijk van de specifiek aan uw product verbonden verpakkingswensen geven wij u een grondig advies over alle beschikbare soorten laminaten en barrièrematerialen, met inbegrip van EVOH, Surlyn, Siox en Alox. En voor de bedrukking geven wij u het beste advies uit de beschikbare bedrukkingen, zoals HD Flexo, diepdruk, offset of digitale druk. Aansluitend zorgen wij er voor dat de juiste maatwerk folie conform uw wensen geproduceerd en op de juiste plaats en op het juiste tijdstip aan u geleverd wordt.

Onze oplossingen voor verpakking

Dutch Pack International B.V

Maliesingel 46
3581 BM Utrecht (The Netherlands)
T +31 (0)30 - 251 88 80
F +31 (0)30 - 251 65 26
E info@dutchpack.eu