Folie van rol

Dutch Pack biedt kwaliteitsfolie variërend van een enkellaags folie tot folie van samengestelde laminaten en levert dit aan een verscheidenheid van klanten in de food en non-food industrie.

Alle laminaat voor u op maat gemaakt

Dutch Pack levert op maat gemaakte verpakkingsoplossingen, afgestemd op uw eisen. Afhankelijk van de vereiste bescherming van uw product bieden wij alle soorten laminaten en barrières met inbegrip van EVOH, Surlyn, Siox en Alox. Wij bieden zowel HD flexo (rubber) en rotatiediepdruk (koperen plaat).

Om te voldoen aan uw eisen, werkt Dutch Pack samen met gespecialiseerde en gecertificeerde partners wereldwijd. De productieprocessen worden voortdurend gecontroleerd en wij dragen zorg voor een constante hoge kwaliteit in de productie en uitvoer. Zo krijgt uw bestelling de volledige aandacht en voldoet het product aan de hoogste normen die vandaag beschikbaar zijn in materialen en drukkwaliteit.

Dutch Pack levert folie op rol aan vele private label producenten en biedt diverse diensten op maat in dit segment. Naast productiebeheer bieden wij extra diensten zoals opslag, transport, productontwikkeling en designmanagement.

Dutch Pack biedt sinds kort ook de zeer innovatieve folie SOL aan. Klik hier voor de SOL brochure.

Onze oplossingen voor verpakking

Dutch Pack International B.V

Maliesingel 46
3581 BM Utrecht (The Netherlands)
T +31 (0)30 - 251 88 80
F +31 (0)30 - 251 65 26
E info@dutchpack.eu