Over ons

Dutch Pack International levert al ruim 30 jaar verpakkingsmaterialen voor alle mogelijke toepassingen (food en non-food) aan productiebedrijven in West-Europa en de VS. We hebben een ruime en brede kennis van alle mogelijke verpakkingsmaterialen en de daarbij behorende barrière-eigenschappen en zijn gespecialiseerd in het leveren van verpakkingsoplossingen in onder meer de koffie-, soep-, sauzen- en snackmarkt alsmede aan de reinigingindustrie.

Kennis en ervaring
Dutch Pack begrijpt als geen ander dat uw verpakkingen en uw verpakkingsproces uitermate belangrijk zijn. Het materiaal, de vormgeving, de bedrukking en de verwerkbaarheid; alles moet kloppen zodat er zo effectief, efficiënt en succesvol mogelijk door u gewerkt kan worden. Daarom adviseren we u graag over de best mogelijke verpakkingsoplossingen en hoe deze in uw situatie in te zetten.

Slagvaardig
Dutch Pack is een compacte organisatie met volledig betrokken medewerkers: makkelijk benaderbaar, zeer ervaren, flexibel en slagvaardig. Nauwelijks overheadkosten dus, maar voor u wel alle voordelen van een volwassen onderneming. We vormen de verbindende schakel tussen alle betrokken partijen (productie, designontwerp, prepress, transport) en brengen de voor- en nadelen van elke keuze goed voor u in kaart.

Innovatief
Ruim voordat de stazak van Unox jaren geleden voor een stille revolutie zorgde in de Nederlandse retail, produceerde en verkocht Dutch Pack dit type stazak al jarenlang in Oost-Europa. Sindsdien zijn we nooit meer gestopt met onze zoektocht naar nieuwe modellen, nieuwe materialen en nieuwe druktechnieken. Omdat we beschikken over een wereldwijd netwerk van verpakkingsproducenten, kunnen we vrijwel elke flexibele verpakking bieden die u zoekt. En op het gebied van duurzaamheid denkt Dutch Pack ook graag met u mee.

Kwaliteit
Bij Dutch Pack vinden we een constante en juiste kwaliteit van producten en service een zeer kritische vereiste om u van dienst te kunnen zijn. Onze processen voldoen om die reden volledig aan de eisen van de twee internationaal erkende kwaliteitsnormen BRC Agent & Brokers en ISO 9001-2015.  Voor een kopie van onze certificaten klikt u hier: BRC Certificaat en ISO 9001-2015 Certificaat.

Onze oplossingen voor verpakking

Dutch Pack International B.V

Maliesingel 46
3581 BM Utrecht (The Netherlands)
T +31 (0)30 - 251 88 80
F +31 (0)30 - 251 65 26
E info@dutchpack.eu