Over ons

Dutch Pack International levert verpakkingsmaterialen voor alle mogelijke toepassingen (food en non-food) aan productiebedrijven in West-Europa en de VS. We hebben veel technische kennis en zijn gespecialiseerd in folie van de rol en voorgevormde zakken.

Kennis en ervaring
Dutch Pack begrijpt als geen ander dat uw verpakking gewoon góed moet zijn. Het materiaal, de uitstraling, de bedrukking: alles moet kloppen zodat u zich kan focussen op uw core-business. Daarom leveren we uw bestelling exact volgens de gewenste specificaties en levertijd. En adviseren we u graag over de best mogelijke oplossing, bijvoorbeeld als het gaat om presentatiemogelijkheden, doorlooptijden of productveiligheid van verpakkingen.

Slagvaardig
Dutch Pack is een compacte organisatie met zeer betrokken medewerkers: makkelijk benaderbaar, flexibel en to the point. We vormen een verbindende schakel tussen alle betrokken partijen (productie, designontwerp, prepress, transport) en brengen de voor- en nadelen van elke keuze goed voor u in kaart. Omdat we beschikken over een wereldwijd netwerk van verpakkingsproducenten, kunnen we u altijd het maatwerk bieden dat u zoekt.

Innovatief
Ruim voordat de stazak van Unox voor een stille revolutie zorgde in de Nederlandse retail, produceerde en verkocht Dutch Pack dit type stazak al jaren in Oost-Europa. Sindsdien zijn we nooit meer gestopt met onze zoektocht naar nieuwe modellen, nieuwe materialen en nieuwe druktechnieken. Ook op het gebied van duurzaamheid denkt Dutch Pack graag met u mee.

Kwaliteit
Bij Dutch Pack vinden we kwaliteit van producten en service belangrijk. Onze processen voldoen aan de eisen van de twee internationaal erkende kwaliteitsnormen BRC Storage & Ditribution en ISO 9001-2008.  Indien u een kopie van onze certificaten wilt hebben, klik hier: BRC Certificaat en ISO 9001-2015 Certificaat.

Dutch Pack onderneemt sociaal bewust. Een minimum van 10% van de nettowinst wordt jaarlijks gedoneerd aan verschillende charitatieve projecten en organisaties. Onder hen is het het werk van stichting RRDF en Oxfam Novib Entrepreneurs for Entrepreneurs.

Klik hier voor onze PRODUCTEN                                                                    Klik hier voor CONTACT

 

BV_Cert_ISO_9001 colour           Bedrijvenambassadeurs webbanner 234x100 B NW    1322559653_rrdf-logo

Onze oplossingen voor verpakking

Dutch Pack International B.V

Maliesingel 46
3581 BM Utrecht (The Netherlands)
T +31 (0)30 - 251 88 80
F +31 (0)30 - 251 65 26
E info@dutchpack.eu