Verpakkingsmateriaalspecialisten

SPECIALIST IN VERPAKKINGEN

Heeft u behoefte aan een verpakkingsmaterialen specialist? Van eenvoudige tot complexe verpakkingen, alles is mogelijk bij Dutch Pack. Wij zijn een fabrikant van verpakkingsmaterialen voor de industriële productie in de food- en non-food sector .

Dutch Pack blinkt uit in maatwerk en flexibele verpakkingsoplossingen. Met een breed assortiment van ruim 10.000 producten op het gebied van verpakkingen en verpakkingsmateriaal is Dutch Pack alles wat je in een verpakkingsleverancier zoekt . Daarnaast onderscheiden we ons met een volledig assortiment van (nieuwe) gespecialiseerde duurzame verpakkingen . Het maakt niet uit wat voor soort verpakking je nodig hebt, Dutch Pack is uw verpakkingsmaterialen specialist!

 

Specialist in verpakkingsmateriaal.

De meest gebruikte VERPAKKINGSMATERIALEN

Benieuwd wat wij verpakken? Wij  verzorgen al uw verpakkingswensen en bestellingen , maar hier is een voorbeeld van wat wij aanbieden:

  • Een breed assortiment van op maat gemaakte zakjes
  • Gedrukte of niet- bedrukte folie op rol
  • Uw specifieke gewenste type verpakking

Krijg de verpakkingsmaterialen expert die je verdient

Naast onze producten, denken wij dat onze expertise u ook kan helpen . Wij adviseren u over de beste verpakkingsoplossing voor uw situatie . Gecertificeerde verpakkingen experts met liefde voor het vak kunnen u helpen met deze keuze .

Wilt u dat wij u een verpakkingsoplossing aanbieden ? Neem dan contact met ons op voor meer informatie .

Onze oplossingen voor verpakking

Dutch Pack International B.V

Maliesingel 46
3581 BM Utrecht (The Netherlands)
T +31 (0)30 - 251 88 80
F +31 (0)30 - 251 65 26
E info@dutchpack.eu