Ontmoet Dutch Pack op de Empack Brussel 21 & 22 September 2016

Ook dit jaar is Dutch Pack aanwezig op de 15de editie van vakbeurs Empack  in Brussels Expo. Op deze vakbeurs is alles te vinden op het gebied van verpakken, verpakkingen en verzenden. Tijdens deze editie willen wij de volgende verpakkingen onder de aandacht brengen:

Staverpakkingen vrij van minerale olien (MOSH MOAH):
De laatste tijd zijn regelmatig (kartonnen) verpakkingen in het nieuws die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.
Door gebruik van deze stazak verminder je dit risico aanzienlijk, maar behoud je wel de zelfde sta/zichtkwaliteiten.

Stazak in het vriesvak
Het vriesvak wordt van oudsher gedomineerd door kartonnen verpakkingen. Dutch Pack International heeft 2 voorbeelden van stazakken die een verschil hebben gemaakt. De Plus Soepzak en de Kwekkeboom doypack. De Kwekkeboom doypack heeft zelfs de NL Packaging Award 2016 gewonnen. De Plus Soep stazak combineert gemak en kostenvoordeel

banner met tekst

Kraftpapier folie met venster
De innovatie zit in het ‘stansen’ van het papier voordat deze gelamineerd wordt. Hierdoor is het mogelijk om vensters te maken in het papier waardoor het product in de verpakking zichtbaar wordt en de folie op de juiste manier te vormen en sealen. Het kraftpapier geeft uw product een ‘ambachtelijke’ uitstraling.

Voorgevormde zak met front-zipper
De frontzipper op de box pouch zorgt er voor dat de vulmond groot blijft, maar de consument wel het voordeel van hersluitbaarheid heeft. Bij een reguliere zipper worden de zijkanten ‘afgeknepen’ en is het moeilijk om het product machinaal te vullen. Dutch Pack heeft inmiddels meerdere succesvolle verpakkingen met front-zipper geleverd aan haar klanten. De Boot Koffie box-pouch heeft zelfs de prijs van ‘New Product of the Show-Award’ gewonnen op een koffiebeurs in Götenborg-Zweden.

 

Wees welkom! Ons standnummer is 9.B26.

logo empck

 

Onze oplossingen voor verpakking

Dutch Pack International B.V

Maliesingel 46
3581 BM Utrecht (The Netherlands)
T +31 (0)30 - 251 88 80
F +31 (0)30 - 251 65 26
E info@dutchpack.eu