Werkwijze

Dutch Pack levert met succes op maat gemaakte verpakkingsoplossingen. Om u de beste en meest economische oplossing aan te kunnen bieden, werken we samen met diverse betrouwbare partners in een groot netwerk.

Wat kunt u van Dutch Pack verwachten, als u besluit met ons in zee te gaan?

Scherpe prijzen
Dutch Pack weet wat er te koop is, in binnen- én buitenland. We doen al ruim 25 jaar zaken met verpakkingsproducenten over de hele wereld en kunnen daardoor gegarandeerd de beste deal voor u sluiten.

100% commitment
Wilt u met ons sparren over uw nieuwe product? Heeft u vragen over uw productieproces? Of weet u nog niet goed welke verpakking het beste bij u past? Wat de aanleiding ook is, een afspraak met ons is snel gemaakt. Wij maken graag tijd voor u vrij en komen indien gewenst meteen naar u toe.

Persoonlijke aandacht
Bij ons krijgt uw bestelling altijd die de aandacht die zij verdient, óók als het om een kleine order gaat. U ontvangt van ons regelmatig statusupdates, zodat u precies weet hoe het met uw order staat. En u hebt bij ons één persoonlijk aanspreekpunt, bij wie u terecht kunt voor al uw vragen.

Duurzaam zakendoen
Bij Dutch Pack ontvangt u pas een factuur als uw bestelling volledig naar wens is afgerond. We gaan voor een langdurige samenwerking en vinden een open, eerlijke en gelijkwaardige relatie met onze klanten heel belangrijk.

Korte lijnen
Heeft u een vraag? Bij Dutch Pack krijgt u altijd direct iemand aan de lijn. En hebben wij het antwoord op uw vraag niet meteen paraat? Dan kunt u er zeker van zijn dat we zeer snel op uw vraag terugkomen.

Klik hier voor onze PRODUCTEN                                                                    Klik hier voor CONTACT

Onze oplossingen voor verpakking

Dutch Pack International B.V

Maliesingel 46
3581 BM Utrecht (The Netherlands)
T +31 (0)30 - 251 88 80
F +31 (0)30 - 251 65 26
E info@dutchpack.eu