Werkwijze

Dutch Pack faciliteert haar klanten met een uitgebreide kennis van flexibele verpakkingen bij het maken van de juiste verpakkingskeuzes. Door samen te werken met de beste, gespecialiseerde productiepartners die er wereldwijd te vinden zijn, zijn we in staat om een volledig assortiment van voorgevormde zakken aan te bieden. Vervolgens doen wij voor u de rest; van het produceren van de voor uw product benodigde verpakking tot aan tijdelijke opslag en just-in-time leveranties op uw productielocatie. Wij nemen u de volledige zorg uit handen.

Wat kunt u van Dutch Pack verwachten?

Specialist op het gebied van voorgevormde zakken
Wilt u met ons brainstormen over de mogelijkheden van het verpakken van uw nieuwe product? Wilt u weten wat het verschil is tussen een doypack en een box-pouch? Heeft u vragen over het afvullen van stazakken op uw machines? Of heeft u vragen over de voedselveiligheid en/of houdbaarheid bij het verpakken in flexibele verpakkingen? Wat de aanleiding ook is, wij maken graag tijd voor u vrij om uw situatie en de daarbij behorende mogelijkheden te bespreken.

Breed assortiment flexibele verpakkingen
Door onze aangesloten productielocaties over de hele wereld zijn we in staat een volledig assortiment van voorgevormde zakken en folie van rol aan te bieden. Zo leveren wij onder andere doypacks, box-pouches en quadroseal verpakkingen. Deze verpakkingen zijn te bedrukken in diepdruk, flexo, off-set of digitaal druk en uit te voeren met allerlei extra’s zoals een ontgassingventiel, zipper ten behoeve van de hersluitbaarheid of laser-score voor het eenvoudig openen van de verpakking. Samen met u maken wij uit deze vele mogelijkheden de voor uw product benodigde keuzes.

Persoonlijke aandacht in het hele proces
Bij ons krijgt uw aanvraag of bestelling de persoonlijke aandacht die zij verdient. De lijnen zijn kort en dat merkt u. Wij maken duidelijke en pragmatische afspraken met u, waarbij u volledig ontzorgd wordt. Binnen dat kader ontvangt u van ons doorlopend informatie over de status van uw aanvraag of uw orders.

Totaalservice
Wij geloven dat onze dienstverlening verder moet gaan dan het alleen afleveren van onze verpakkingen. We bieden onze kennis aan als er een innovatieve flexibele verpakking ontwikkeld moet worden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw supply chain te optimaliseren door uw product op voorraad te nemen en deze aan te laten sluiten op uw productieproces. En door de sterke financiële positie van ons bedrijf zijn we in staat uw voorraden tot gewenste uitlevering voor u te financieren.

Klik hier voor onze PRODUCTEN                                                                    Klik hier voor CONTACT

Onze oplossingen voor verpakking

Dutch Pack International B.V

Maliesingel 46
3581 BM Utrecht (The Netherlands)
T +31 (0)30 - 251 88 80
F +31 (0)30 - 251 65 26
E info@dutchpack.eu