Dutch Pack specialist op het gebied van kraftpapier

 

Dutkraft foliech Pack levert een grote diversiteit aan kraftpapier toepassingen. De kraftpapieren verpakking geeft uw product een ‘ambachtelijke’ uitstraling en heeft door het laminaat wel de gewenste stevigheid of barrière. Kraftpapier wordt onder andere gebruikt in de AGF branche, als notenverpakking en ook volop in de koffie industrie.

De laatste tijd heeft Dutch Pack deze verpakking doorontwikkeld en biedt nu vele toepassingen aan. Laatste ontwikkeling is de toepassing van een venster in de kraftfolie. Het venster geeft zicht op het product in de verpakking en is daarmee belangrijk voor de keuze van klant als deze voor het schap staat. Het venster is bijvoorbeeld te maken in de vorm van het product, denk aan een pinda of een koffieboon.

 

 

zakken 22

 

De kraftfolie is leverbaar voor doypacks, flowpacks, zijvouwzakken en quadroseals. Door uitsparingen te maken het kraftpapier en de juiste toepassing van laminaat is het mogelijk om de zakken te sealen.

Kraftpapier wordt ook steeds meer gebruikt in voorgevormde stazakken. Dutch Pack levert voorgevormd kraftpapieren stazakken uit voorraad en als maatwerk. De kraftpapieren zakken uit voorraad zijn leverbaar als box-pouch, doypack en zijvouwzak. Recent is ook de witte kraftpapieren box-pouch aan het assortiment toegevoegd. Klik hier voor het assortiment voorraadzakken van Dutch Pack   Maatwerk kraftpapieren zakken zijn leverbaar als box-pouch, zijvouwzak, quadroseal en flowpack.

 

 

 

kraft bedrukt

 

 

 

 

Kraftpapier folie en stazakken zijn te bedrukking in flexo en diepdruk. Ook hier heeft Dutch Pack ervaring mee en kan adviseren in de (on)mogelijkheden van drukken op kraftpapier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact met mij op over kraftfolie

Onze oplossingen voor verpakking

Dutch Pack International B.V

Maliesingel 46
3581 BM Utrecht (The Netherlands)
T +31 (0)30 - 251 88 80
F +31 (0)30 - 251 65 26
E info@dutchpack.eu