adblue spout pouch packaging liquid

Automotive vloeistoffen
Spouted pouches zijn zeer geschikt voor het verpakken van vloeistoffen. Bij het legen van een spouted pouch hoeft er geen lucht terug in de zak gelaten te worden. De zak kan volledig leeglopen en plat gemaakt worden. Met als resultaat: de vloeistof stroomt soepel en vloeiend uit de verpakking zonder te klokken. Dit maakt bijvullen uit een zak gebruiksvriendelijk.

Automotive vloeistoffen


 • Makkelijk te doseren

  Door een hersluitbare verpakking met spout

 • Goede presentatie

  Door het zakontwerp en bedrukkingsmogelijkheden

 • Eenvoudige afvulmogelijkheden

  Zowel door de spout als door een open zijde van de zak af te vullen

 • Maatwerk spout mogelijkheden

  Ontwikkel met ons een unieke schenktuit

 • Duurzame verpakking

  Kies 100% mono-materiaal voor betere recycle mogelijkheden


Flexibel in plaats van rigide


Flexibele verpakkingen zoals stazakken worden steeds meer als primaire verpakking voor automotive vloeistoffen gebruikt. Deze flexibele verpakkingstrend nam de afgelopen jaren in populariteit toe als alternatief van jerrycans. Veel consumenten zijn overtuigd van het gebruiksgemak van stazakken.

spout-pouch-innovations-adblue

Ontwikkel een eigen spout (schenkbuis, doseerpijp etc.)


Verpakkingen met schenktuit worden door het soepele leeglopen veel gebruikt. Hierdoor kunt u zonder te knoeien gemakkelijk uw autoreservoir vullen. Door de samenwerking met ons zusterbedrijf Bark Innovations zijn we in staat op maat gemaakte spouts en connectors te ontwikkelen en produceren in onze verpakkingen. Samen met u ontwerpen we innovatieve oplossingen voor uw verpakkingsvraagstuk. Denk aan een dosseertuit of adapter bij het gebruik van bijvoorbeeld AdBlue.

Mono verpakking met spout


Kies voor een mono-materiaal verpakking mét spout. Zeer geschikt voor vloeistoffen zoals ruitenvloeistof of AdBlue. Het is niet eenvoudig een spout / schenkdop op een zak van mono materiaal te sealen. Na een ontwikkeltraject kunnen wij deze mogelijkheid bieden. Hierdoor is uw verpakking optimaal recyclebaar. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Door een extern laboratorium zijn onze zakken geanalyseerd en gecertificeerd om tot wel 99% recyclebaar te zijn. De verpakking zorgt daarnaast voor een materiaalreductie tot wel 65% ten op zichtte van veel gebruikte rigide (hard kunststof) verpakkingen. Ook zijn stazakken efficiënt in volume, opslag en transport. Dit resulteert in een besparing van CO2 en kosten.

Samples aanvragen


Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij sturen u gratis samples op via de post.


Laser score