soap detergents packaging spout pouch

Zeep, schoonmaakmiddel, wasmiddel


spout pouch mono doypack


Spouted pouches zijn zeer geschikt voor het verpakken van vloeistoffen zoals zeep, schoonmaakmiddel en wasmiddel. Ook in gebruik als navulverpakkingen. Doordat de zak helemaal plat kan worden, hoeft er bij het legen van de verpakking geen lucht terug in de verpakking gelaten te worden. De verpakking loopt daarom soepel en vloeiend leeg.

Zeep, schoonmaakmiddel, wasmiddel


 • Makkelijk te doseren

  Door een hersluitbare verpakking met spout

 • Eenvoudig af te vullen

  Zowel door de spout als door een open zijde van de zak af te vullen

 • Goede presentatie

  Door het zakontwerp en bedrukkingsmogelijkheden.

 • Maatwerk spout mogelijkheden

  Ontwikkel met ons een unieke dispenser connector

 • Duurzame verpakking

  Kies 100% mono materiaal voor goede recycle mogelijkheden


Flexibel vervangt rigide


Flexibele verpakkingen zoals stazakken worden steeds meer gekozen als primaire verpakking voor zeep en wasmiddelen. Daarnaast worden stazakken met spout veel gebruikt als navul verpakking voor o.a. zeepdispensers. De inzet van stazakken hebben veel consumenten overtuigd van het gebruiksgemak.

Ontwikkel een eigen spout (schenkbuis, doseerpijp etc.)


Door de samenwerking met ons zusterbedrijf Bark Innovations zijn we in staat op maat gemaakte spouts en dispenser connectors te ontwikkelen en leveren. Samen met u ontwerpen we innovatieve oplossingen voor uw verpakkingsvraagstuk.

spout-pouch-innovations-adblue

Mono verpakking met spout


Verpakkingen met schenktuit/doseertuit worden door het soepele leeglopen veel in dispensersystemen gebruikt. Het dispenser systeem hoeft niet te beluchten en de verpakking kan daardoor eenvoudig geleegd worden. Een dispenser is gebruiksvriendelijk en is op allerlei locaties te vinden. Denk aan desinfectans in winkels en horeca, zeep en schuim in openbare toiletten of reinigingsmiddelen door professionele schoonmaakbedrijven.

Samples aanvragen


Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij sturen u gratis samples op via de post.