frozen food packaging

Diepvries
Bij het verpakken van diepvriesproducten is het belangrijk de juiste folie te kiezen. Folie gedraagt zich anders in een koude omgeving en is gevoeliger voor scheuren of beschadigingen. Folies zijn minder flexibel wanneer ze zich in een koude omgeving bevinden. Door de juiste folie te kiezen, beschermt u uw product optimaal in alle condities.

Diepvries


 • Bestand tegen extreme temperaturen

  Materialen geschikt tegen de impact van kou

 • Beschermt uw product

  Voorkom een kapotte verpakking door een hoge doorprikweerstand

 • Scheur-proof

  Kies de juiste materiaal eigenschappen

 • Goede presentatie

  Door het zakontwerp en bedrukkingsmogelijkheden

 • Duurzame verpakking

  Kies 100% mono materiaal voor betere recycle mogelijkheden


Hoge doorprikweerstand


Producten kunnen scherp zijn door het bevriezen en de folie perforeren, zeker bij een hoge valhoogte bij machines. Kies een folie met de juiste eigenschappen. Zo is deze geschikt voor verwerking op de gebruikte machines en kan een verpakking gemaakt worden die aan de eisen in verwerking, presentatie en gebruik voldoet. Wij adviseren en ondersteunen u bij het kiezen van het juiste materiaal.

Duurzaam én onderscheidend


Kies voor 100% mono-materiaal. De keuze voor een duurzame verpakking is eenvoudig omdat een hoge barrière niet nodig is bij diepvriesproducten. Maak uw verpakking onderscheidend door een premium design in felle kleuren die ook vanachter de diepvriesdeuren in de supermarkt duidelijk communiceert en opvalt. Maak daarbij gebruik van verschillende afwerkingen zoals mat vernis of paper touch. We vervaardigen de verpakking in hoge resolutie diepdruk, offset, flexo druk, of digitaal druk.

Samples aanvragen


Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij sturen u gratis samples op via de post.


Microperforatie

Easy Peel

Venster

Puncture hole